Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Нова книга Ганни Ткаченко побачила світ

Нова книга Ганни Ткаченко побачила світ

Збірка повістей та оповідань «У шепоті минулого» вийшла у Харківському видавництві «Майдан». Про це письменниця повідомила на власній сторінці у фейсбук та опублікувала фотографію обкладинки книжки.

Читачу пропонується проїхати в товарному вагоні, забитому людьми, клунками і чемоданами аж до самого Саратова — так везли українську інтелігенцію в евакуацію влітку сорок першого року минулого століття. Пройти поряд із чарівною молодою жінкою, що поверталася звідти з дитиною і дивним тарантасом, який тягнула маленька корівка аж до самої Полтавщини. Дізнатися про зовсім давнє — татарські напади, заселення Слобожанщини та будівництво фортифікаційних укріплень. Спинитинся на кожному оповіданні, де кожна історія вражає своєю реалістичністю та душевністю, — зазначено в анотації до видання.

Ганна Ткаченко родом із Чернігівської області. Тривалий час жила і працювала в Краснограді. Зараз мешкає в Харкові, але час від часу навідується до нашого міста. Вірші та коротку прозу почала писати давно. Нині пані Ганна член Національної спілки письменників України. Вона є авторкою роману-тетралогії «Голгофа козацьких нащадків», романів  «І засурмив третій ангел», «Таємниці червоних поколінь,  «Політ ворона. Доля отамана», повісті «Батькова рука» та інших прозових творів. Також Ганна Ткаченко є одним із  співавторів літературно-художнього альманаху «Красноградські етюди».

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page